De eerste hangjongere is gespot bij de Van Reedestraat. Menno Wolters :). Hij liet zich in een hoogwerkerstuig insnoeren om straks de lucht in te worden gehesen met een kraan om de kabels van het bovenstuk te kunnen verwijderen wanneer die op het onderstel wordt geplaatst. Het was nog wel even wennen voor onze “spiderman”.

Bay the way er wordt voor het bovenste gedeelte van de wagen een aparte tent gebouwd en dat was nog even passen en meten waar deze moest komen te staan, dus werd er een plattegrond op schaal van het huis, tent, onder- en bovenstel gemaakt zodat er kon worden gepast en gemeten waar alles kon worden geplaatst.

Op alle fronten wordt er hard gewerkt, en dat kost veel energie zodat de accu van tijd tot tijd even moet worden opgeladen of niet Twan? Ook hebben we op ons bloemenveld alweer een aantal plukken gehad. Door het mooie weer van de afgelopen weken stonden de dahlia’s er goed bij, zodat we de gevraagde aantallen konden leveren aan de bloemencommissie. Het schiet lekker op met de bouw van de wagen, het kartonnen is al bijna klaar en grote delen zijn ook al gewit. Dat moet ook wel want we hebben nog maar drie weken voordat het corso begint. Dus het werd hoog tijd dat de “knappe koppen” bij elkaar werden gestoken om het totaal aantal bloemen te bepalen en in welke hoeveelheden deze moeten worden besteld.

Kortom we zijn volop in beweging.

Groeten,

Tonny