Vouwkunst of Origami is de kunst van het Japanse papiervouwen. Het is al minstens 1000 jaar oud en werd aan het Japanse keizerlijke hof beoefend als tijdverdrijf.

Snelheid, techniek en aktie tot in de perfectie, is wat dit soort al van jongs af aan in het bloed zit. Hierbij speelt het gezichtsvermogen een zeer belangrijke rol.

Jazeker, voor het bouwen van deze wagen een half jaar alweer. De haren zouden er recht van overeind gaan staan!

De 5e van Beethoven, tegenwoordig zowel op cd als video. Beiden een groot succes bij jong en oud. Wat een hond en een componist al niet gemeen kunnen hebben, want in noo(d)tsituaties staan ze alle twee hun mannetje.

Ernorm veel: schreeuwen, slapen, boeren, drinken, stinken, amper 1 jaar, nauwelijks tanden, constant verschonen, geld verslindend. Je hebt er de handen vol aan. En toch... iedereen kan het beamen. Dat eerste jaar... de leukste periode voor de v.u.t!

Een sprong in het diepe. Toekomst verzekerd. Een familiegebeuren.

Boertjen vang'n. Vrouwk'n kokk'n (de hette zit'r a good in). Henn'n ren't veur't leaven, moar't boertjen krig ze wa. De hane wet't neet meer (of wet wa better). De kuuk'sn snapt'r niks van (of wilt neet zeen). CHAOS. Moar't gif neet, a'st moar smek.

Sponsoren

Bakkerij Tonnie Knippenborg, Lichtenvoorde

Café de Kletskop, Lichtenvoorde

XHC Exclusieve Hout & Chaletbouw, Lichtenvoorde

detimp

De Timp, Zieuwent