Beste Corso vrienden,

In de agenda van ons draaiboek stond in het weekend van 27 en 28 april knollen poten gepland. (zie foto’s elders op onze site). 

We waren dan ook vrijdag met 13 man en één dame op het land. De knollen stonden al netjes in de kratten op ons te wachten en popelden om de grond in te gaan. Terwijl de knollen de grond in gingen konden we ondertussen met plezier luisteren naar de discussie dat je met een bats wel kunt scheppen maar met een schep niet kunt batsen (wat een onzin).

Tijdens de pauze werden we door Ingrid, die Jolanda bleek te heten, voorzien van een lekker bakje koffie en cola. Omdat iemand zo moest lachen bleek het koffiedrinken toch wat moeilijk. (of niet Robbin) Ook dit werkte weer op iedereens lachspieren. Na de pauze kon er nog een stief halfuurtje worden doorgewerkt voordat het echt donker begon te worden.Nog even gezellig bij Twan napraten en we konden met een voldaan gevoel huiswaarts keren.

Zaterdag werd nog even met 8 man de rest van het karwei geklaard. Nu is het even wachten totdat de stekken de grond in kunnen. 

Tot dan!

Groeten,

Tonny