We kijken even terug. We mogen trots zijn op hetgeen dat we afgelopen jaar met z'n allen hebben bereikt.

Laten we nog even een paar highlights de revue passeren. In december 2014 zijn we begonnen met het verharden van onze nieuwe bouwplaats. In januari 2015, hadden we de jaarvergadering en hebben we de containers en kantine geplaatst. In februari is de prachtige toiletunit tot stand gekomen en in april hadden we de maquettepresentatie. In mei hebben we met 23 personen de knollen de grond in gekregen en werd de tent gezet. In juni werd de luifel gerealiseerd.

Damwandprofiel werd rond de containers, kantine, tent en luifel aangebracht. De corsowagen werd gebouwd en we hebben gewerkt op het school- en volksfeest in Goor, in de tent en als verkeersregelaars. We hebben een leuke feestmiddag gehad, ondanks het hele slechte weer. Daarna volgde een fantastisch plakweekend en een prachtig verlopen corso met een leuke afsluiting in de tent. Op maandag met de kermis kregen we een mooie klassering van onze wagen en op dinsdag “ging het dak eraf” bij de Kletskop mede dankzij het optreden van Slagerij Wolters. De wagen werd afgebroken en de tent werd gedemonteerd.

We zijn geslaagd in het zoeken en verkrijgen van een nieuw dahlialand, waar we volgend jaar gebruik van gaan maken. De realisatie van de winteropstalling kwam tot stand en met de corso afterparty, waarbij we als groep goed vertegenwoordigd waren, kwam er echt een eind aan de kermis.

We hebben een start gemaakt met de voorbereidingen voor het rooien van de knollen. De sproeiers, slangen, linten en palen zijn van het land verwijderd. Op 24 oktober zijn we daadwerkelijk begonnen met het rooien van de knollen. (zie foto's elders op onze website of klik op deze link) Helaas waren we met het rooien van de knollen maar met acht personen, zodat we genoodzaakt zijn om er nog een zaterdag aan te besteden. Daarna dienen we de knollen nog in de droogrekken te leggen.

Enkele dames hebben grote schoonmaak gehouden zodat de kantine en toiletunit er weer spic en span uitzien. Met het afsluiten van het water en de stroom op onze bouwlocatie is het seizoen echt afgelopen. We hebben nu even rust.

Echter deze rust is voor sommigen van korte duur want die zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen van het volgende seizoen. Dat seizoen gaat vast wederom een mooi en druk seizoen worden, vanwege ons 60 jarige bestaan als vereniging. We kunnen nauwelijks wachten tot het zover is. Ik wens iedereen alvast een fijne tijd toe op weg naar de kerst en de jaarwisseling.

 

Met vriendelijke groeten,

Tonny