Feestje.

Het was de hoogste tijd voor een feestje, omdat er al vanaf 6 december 2014 tot aan 15 augustus 2015 elke vrijdagavond en iedere zaterdag hard was gewerkt aan onze nieuwe bouwlocatie. We mogen meer dan tevreden zijn op ons nieuwe onderkomen.

Ook is hard aan de corsowagen gewerkt de laatste tijd. We kunnen met trots meedelen dat de wagen hoofdzakelijk door de jeugd is gebouwd. Klasse, jongens en meisjes. Wat tijd voor ontspanning was dus wel op zijn plaats. Zoals dat gaat willen er altijd wel een aantal leden de organisatie van de feestmiddag op zich nemen. Zo nu ook, deze keer. De feestcommissie stelde een mooi middagprogramma samen voor jong en oud, want ook de kinderen van de leden waren net als de partners uitgenodigd voor deze feestmiddag. Uiteraard zou niemand te kort komen qua eten en drinken.

Zondag 16 augustus was het dan zover. Om 12:00 uur werd er gestart met koffie, cake en krentenbrood. Vanaf 12:45 uur zouden we starten met de activiteiten die in het teken van de highland games stonden. Helaas kwam de regen, net als de dag ervoor, met bakken naar beneden en het zag er niet naar uit dat er later op de dag nog enige verbetering zou optreden. Jammer, maar dat was niet anders, dus moesten we ons in de tent maar gaan vermaken. Het slechte weer mocht de pret niet drukken. Er werd gezellig gepraat en de kinderen vermaakten zich opperbest met een aantal van huis meegebrachte spelletjes. Later op de middag werd de barbecue aangestoken en al snel daarna kon iedereen genieten van een lekker stukje vlees. Voor de kinderen werd er patat met frikandellen en partyhapjes geserveerd, een waar feestmaal.

Ondertussen was het spel Stef Stuntpiloot verhuist van de kinderen naar de volwassenen. Wat mooi was het om te zien dat er geen onderscheid is tussen kinderen en volwassenen als het gaat om te winnen van andere medespelers, hooguit dat de spelregels hier en daar zijn aangepast. Met verve werd er gespeeld en een daverend gelach brak los als er weer eens iemand de klos was. Zo tegen de avond aan, werd er ondanks het slechte weer, nog voor de tent gevoetbald. Fanatiek ging het er aan toe alsof men op de grasmat speelde. Een nat pak of een schaafwond (een sliding maken op de klinkers gaat nu éénmaal niet best) mocht de pret niet drukken. En zo liep het plotseling alweer tegen 20:00 uur, waarna iedereen huiswaarts keerde. We kunnen terugkijken op een geslaagde middag ondanks het slechte weer. (voor foto's zie elders op onze site of klik op deze link)

Namens de feestcommissie willen we alle aanwezigen bedanken voor de gezellige middag.

 

Groeten,

 

Denny, Mischa en Tonny