Beste Corso liefhebbers,

Terwijl ik dit schrijf bevind ik mijn nu eens niet achter de pc maar zit ik in de tent waarin wij onze corsowagen bouwen. Op een afstandje zie ik met genoegen, hoe iedereen zich tot het uiterste inspant om op tijd de corsowagen klaar te krijgen. Er wordt druk gekartond en gewit. Op locatie twee, de hal op het industrieterrein, waar tijdelijk onze andere wagen is gestald, wordt er volop ingekleurd. In de tent, wordt voor wagen nummer twee een voorziening gefabriceerd, voor diegene die de corsowagen moeten drukken tijdens het corso.

Met de koffiepauze wordt de checklist nog eens nagelopen. Zijn we niets vergeten? Bloemen zijn besteld, portofoons zijn geregeld, voldoende drukkers zijn benaderd, de begeleiding tijdens de optocht is rond, verkeersregelaars zijn aangewezen, de planning van het plakweekend is gemaakt, kortom er heerst volop bedrijvigheid. Tijdens al deze werkzaamheden loopt iedereen te fluiten, te neuriën of met de radio mee te zingen. Af en toe hoor je de opmerking “Ja! Wat denk je zelf!”. Je kunt merken dat iedereen het naar z’n zin heeft. Bij velen van ons heeft de corsokoorts al weer toegeslagen, een aangename ervaring. Kijk eventjes in ons fotoalbum waar een aantal “kiekjes” staan met de zaken waarmee we zoal bezig zijn.

Tot slot wens ik iedereen veel succes toe met die dingen die nog moeten worden gedaan. Ik zie jullie allen gauw en tijdens het plakweekend maken we er met z’n allen een geweldig mooi feest van.

Groeten,

Tonny