Een prachtig seizoen loopt ten einde, maar ….....

Wat hebben we met z’n allen genoten van de voorbereiding, de bouw, het land, het plak-weekend, de optocht, de uitslag op maandagochtend bij Pillen, de kermis, en ook weer het afbreken van de tent en …... de gehaktballen. Met weemoed zal menigeen nog terugdenken aan de maandag ochtend bij Pillen waar de uitslag van de wagens bekend werd gemaakt. Onze doelstelling om bij de top tien te horen is meer dan waar gemaakt.

De spanning was werkelijk om te snijden toen de plaatsen tien, negen, acht, zeven bekend werden gemaakt waarbij de naam Van Reedestraat nog niet werd genoemd. Uiteindelijk op plaats 6 werd onze corsogroep genoemd. Een enorm applaus en gejuich steeg uit de zaal op. Wat een ontlading van de spanning en menige tranen werden weggepinkt. Wat een fantastisch resultaat hebben we met z’n allen bereikt. We hadden al de aanmoedigingsprijs mogen ontvangen met de daarbij behorende beker en dan ook nog eens de 6e plaats.

Wat er nog rest is dat de knollen de grond uit moeten,en dan kunnen we stellen dat dit seizoen ten einde is. Maar we kijken nu alweer uit naar het volgende seizoen. Hou in tussentijd de website in de gaten want.............

Groeten,

Tonny