Zaterdag 23 juni werd de jaarlijkse feestavond gehouden. Dit keer was de locatie dicht bij huis. De feestcommissie (Twan en Robbin) had gekozen om de feestavond in de tent te houden. Om 20:00 uur hadden we ons allemaal verzameld in de tent en na een bakje koffie werden er 5 groepen gemaakt. Om de beurt vertrok een groep gewapend met een routebeschrijving en een vragenlijst op pad. Het was fijn wandelweer en onder het lopen werd er lekker gekletst. Na binnenkomst werd onder het genot van een drankje het vragenformulier compleet ingevuld. Wat kun je een hoop gezegdes en spreekwoorden in één tekening kwijt zeg.

Niet lang daarna werden we getrakteerd op een broodje warm vlees met heerlijke rauwkorst. De prijsuitreiking liet nog even op zich wachten zodat de spanning steeg. Het moment suprême was aangebroken.

Uiteindelijk bleek dat de groep bestaande uit: Menno, David, Luuk en Carel de meeste antwoorden juist hadden ingevuld en dus daarmee de terechte winnaars waren. De hoofdprijs bestond uit een doosje scharreleieren. Inmiddels was het al na twaalf en sommigen namen de tekst “breek de dag, tik een eitje” wel heel erg letterlijk. Onder grote hilariteit werd het spelletje eitje kopen geïntroduceerd. Ik weet zeker dat bij sommigen de shampoo met extra eiextract voorlopig niet nodig zal zijn, die kunnen voorlopig nog vooruit.

Zoals altijd is er een begin maar komt er ook een einde aan de avond, helaas, maar we kunnen terugkijken op een geslaagde feestavond.

Feestcomité BEDANKT!!

Groeten,

Tonny