Op de avond van 13e december 2019 werd het ontwerp gekozen voor onze corsowagen voor 2020. Tot deze datum kon iedereen een ontwerp indienen. De ontwerpers kregen de gelegenheid die avond om het ontwerp aan de bouwers en belangstellenden te presenteren. Zo vertelde iedere ontwerper(ster) hoe ze op het idee waren gekomen en welke gedachte er achter het ontwerp zat.

Er waren maar liefst 10 ontwerpen waaruit de bouwersgroep kon kiezen. Elk ontwerp verdiende het om te worden gebouwd, maar we kunnen slechts 1 ontwerp per jaar bouwen zodat de overige ontwerpen worden bewaard voor een volgende seizoen waarbij ongetwijfeld ook weer nieuwe ontwerpen zullen zijn.

Via stemrondes, waarbij na iedere stemronde een ontwerp afviel, bleven uiteindelijk nog 2 ontwerpen over. Bloedstollend was de spanning, vlak voor de uitslag, waarbij bekend werd gemaakt voor welk ontwerp de groep had gekozen. Nadat bekend was welk ontwerp was gekozen werd er nog lang nagepraat.

Namens de bouwersgroep wil ik elke ontwerper(ster) hartelijk bedanken voor de presentatie tijdens deze spannende, informatieve, maar zeker ook gezellige avond. Ik nodig jullie van harte uit om ook volgend jaar met ook nieuwe ontwerpen te komen. Wilt u weten voor welk ontwerp is gekozen? Wordt dan lid van onze corsogroep of bekijk de maquette die wordt tentoongesteld tijdens de zomermarkt a.s. zomer.

Met vriendelijke groet,

Tonny