Belofte maakt schuld, en die moest nog worden ingelost dus kwam de vaste groep corsobouwers en landverzorgers zaterdagavond 24-03 bijeen om gezellig wat bij te kletsen.

We verzamelden ons om 20:00 uur bij restaurant kegelhuis Meijer. Onder het genot van een drankje en een hapje werd flink op de kegels gegooid. Dat het niet altijd even makkelijk was.. vraag dat maar na bij Okke. Wat is zo’n kegelbaantje smal zeg, soms leek het erop dat de kegelballen wel stuiterballen waren. Ze gingen links en rechts de baan af, wat uiteraard weer voor grote hilariteit zorgde. Even een paar hekjes in elkaar lassen en langs de kegelbaan plaatsen is misschien een oplossing.

Na een spannende wedstrijd waren de nummers een, twee, en drie bekend. Twan was de beste kegelaar onder ons, op de voet gevolgd door Harold en Stijn. Zie foto’s elders op onze site. We willen Hein Nijenhuis bedanken voor de goede zorgen en gastvrijheid en hopen dat we weer snel te gast mogen zijn op de kegelbanen.

Na het kegelen gingen we met z’n allen naar de Kletskop waar de avond-nacht gezellig werd voortgezet. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Groeten,

Tonny