Zondagmiddag 14 april jl., was de maquettepresentatie, het ontwerp voor onze wagen voor het bloemencorso van 2019.

Na eerst van een lekkere, vers gezette bak koffie te hebben genoten, brak de tijd aan dat de maquette onthuld zou worden.Dit jaar komt het idee voor het ontwerp uit onze eigen groep. In december 2018 hebben we via een aantal stemrondes gekozen voor het ontwerp dat door Arnout Menting was gemaakt. Arnout kon hierna direct aan de slag om het idee dat op papier werd gepresenteerd om te zetten in een maquette.

Hoewel hij hulp heeft gehad van Menno en Henri is het maken van een maquette veel werk en heeft hij veel tijd eraan besteed. Iedereen was dus zeer benieuwd hoe de maquette er uit zou zien. Het moment suprême brak aan. Nadat Arnout het doek van de derde en laatste maquette had gehaald werd er luid geapplaudisseerd.

Iedereen kon nu op z'n gemak onder het genot van een drankje en een hapje de maquette bekijken. Het resultaat van vele uren werk mocht er zijn. Nu volgt een periode dat er gebouwd moet worden. Als u benieuwd bent hoe de bouw vordert, kom dan gerust een keer op een vrijdagavond kijken. En als u tegen 20:00 uur komt, is er ook nog een lekker bakje koffie. Er werd nog lang nagepraat en tegen een uur of zeven kon de deur van de bouwlocatie worden afgesloten. Voor het bekijken van de foto's  Klik op deze link.

Groeten,

Tonny

Sponsoren

Auto Dieker, Lichtenvoorde

Vihamij, Lichtenvoorde

Bakkerij Tonnie Knippenborg, Lichtenvoorde