Een nieuw corsoseizoen breekt aan. De aftrap hiervan werd op vrijdag 20 januari 2017 gegeven d.m.v. de jaarlijkse ledenvergadering waarbij veel informatie onderling werd uitgewisseld. Daarbij kwamen alle belangrijke corsogerelateerde zaken aan bod. Ook meldden zich toen spontaan vijf nieuwe wagenbouwers aan als lid van onze corsogroep. Geweldig! Nu wordt het zeker tijd dat er een extra lasapparaat bij moet komen. Ik kan jullie mededelen dat we ons oog hebben laten vallen op zelfs twee Mig/Mag lasapparaten, zodat we aankomend seizoen volop kunnen lassen.

Een teleurstelling was dat het tijdens de ledenvergadering getoonde ontwerp voor aankomend seizoen niet door ons kan worden uitgevoerd omdat bleek dat een andere corsogroep nagenoeg hetzelfde ontwerp al eerder had ingediend bij de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde (SBL). Ondertussen zijn de ontwerpers flink in de weer geweest en inmiddels (het is nu 4 februari) is er een nieuw, door SBL goedgekeurd ontwerp. Ik mag op dit moment alleen een klein stukje van de sluier oplichten door alleen de titel kenbaar te maken. Corsogroep Van Reedestraat bouwt dit jaar “Zandlopers”. Meer informatie over het ontwerp volgt binnenkort, dus houd onze website in de gaten.

Ten behoeve van het te realiseren koffiezitje op ons dahlialand hebben we al trottoirtegels kunnen bemachtigen en ze staan al klaar om gelegd te worden. Dit gaan we binnenkort doen, en dat zal via de whatsapp gecommuniceerd worden.

Voor foto's van het een of ander klik op deze link.

Met vriendelijke groet,

Tonny