De kerstdagen en het oude jaar liggen alweer achter ons. De oliebollen zijn verorberd, kortom het nieuwe jaar is begonnen.

2016 ligt nog bijna helemaal voor ons. En het belooft wederom een druk maar ook een heel mooi corsojaar te worden waarbij we alle zeilen bij moeten zetten om alles goed geregeld te krijgen. Hierbij denk ik aan de officiële opening van onze bouwlocatie en ons 60-jarig jubileum. Daarnaast moet er natuurlijk ook een corsowagen worden gebouwd en aan onze bouwlocatie moet nog wat onderhoud worden verricht. Maar we zijn al goed uit de startblokken gekomen.

Op vrijdag 22 januari was onze eerste bijeenkomst. De jaarlijkse ledenvergadering stond op de agenda. Een grote groep enthousiaste wagenbouwers kwam naar deze jaarvergadering om deze avond een zinvolle invulling te geven met wat we aankomend jaar, met elkaar van plan zijn om te realiseren. Samen de schouders eronder zetten. Alle neuzen wijzen dezelfde kant op, wat kan er dan nog misgaan. Niets toch? Kortom we hebben er zin in.

Wel heel verrassend was dat de maquette al kon worden getoond. Zo snel hebben we dat de laatste jaren niet gehad. Ik bedoel maar, “hoezo, we kunnen niet wachten”. Ik wens iedereen een gelukkig, maar bovenal een gezond 2016 toe en dat het maar een mooi corsojaar mag worden. (voor foto's zie elders op onze website of klik op deze link)

Groeten,

 

Tonny